Tuinaanleg

Loopt u al langer rond met de wens om iets aan u tuin te doen? Wilt u meer groen of juist minder? Andere bestrating, een overkapping in de tuin of een vijver aanleggen? Of wilt u alleen een bepaald onderdeel van uw tuin aanpakken? Wat u ook voor ogen heeft, de hoveniers van Groene Hart Buiten staan klaar om de tuin van uw dromen te realiseren.

Onze werkzaamheden rondom tuinaanleg bestaan onder andere uit het aanleggen van bestrating, het plaatsen van schuttingen en overkappingen, het leggen van vlonders, de aanleg van gazons, kunstgras of vijvers en het planten van bomen, bloemen en planten.

We zullen eerst met u inventariseren wat de wensen zijn en daarin vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Op basis van dat kennismakingsgesprek stellen wij een offerte op en indien u akkoord gaat, plannen we een moment in waarop wij aan de slag gaan. We brengen u uiteraard op de hoogte van de planning en zullen er alles aan doen om binnen deze planning uw tuin op te leveren. Tussendoor staan wij altijd klaar voor vragen.